Devron Hamilton (actie)

Devron Hamilton

Accu

De accu levert de energie voor de motor van de fiets. Accu’s zijn er in verschillende soorten en maten. In dit overzicht leest u meer over het soort accu in deze fiets, op welke plaats in de fiets deze zich bevindt en hoeveel kilometer u er mee kunt fietsen.

Accu plaats

De accu van de Devron Hamilton zit onder de bagagedrager. Dit is de meest voorkomende plaats van de accu. U kunt de accu er gemakkelijk uit halen en indien u de accu niet zo mooi vindt kunt u de accu eenvoudig verbergen achter een fietstas.

Accu upgrade

Deze fiets is tegen een meerprijs ook verkrijgbaar met een 36v Lithium-ion-accu van 14 Ah (504 Wh). Dit betekent dat u de actieradius van de fiets tot 30 kilometer kunt vergroten. U zou dan met deze fiets tot 120 kilometer trapondersteunend kunnen fietsen.

Actieradius

Deze fiets is standaard uitgerust met een 36v Lithium-ion-accu van 11 Ah (396 Wh). Deze accu heeft een maximale actieradius van 90 km. Dit betekent dat u 90 km kunt fietsen met trapondersteuning.

Van 1999,- voor maar 1499,-

Devron Hamilton

De Devron Hamilton is één van de twee fietsen die is getest door elektrischefietsen.com voor de elektrische fiets test 2015. De Devron Hamilton is als tweede uit de test gekomen. Hieronder kunt u het verslag lezen van de test op de Devron Hamilton:

Een nette fiets om te zien. Uitgevoerd in matgrijze kleur met zwarte accenten. De voorwielmotor met rotatiesensor doet uitstekend zijn werk. Het display op het midden van het stuur is helder en uitgevoerd met de meest gebruikte functies. De platte accu onder de bagagedrager is netjes weggewerkt. Goede comfortabele voorvering. Goede koplamp. Bekabeling is netjes weggewerkt.

Score

Schipper Tweewielers beoordeeld de Devron Hamilton op een 4,0 score. Gebaseerd op: ondersteuning, actieradius, comfort en prijs/kwaliteit-verhouding.

4,5

       

Motor

De motor bepaalt in grote mate het rijcomfort dat u ervaart als u fietst op een elektrische fiets. De plaats van de motor heeft invloed op de wegligging en de stabiliteit van de fiets. Daarom nodigen wij u graag uit om te komen proefrijden zodat u de verschillen zelf kunt ervaren. Klik hier om een afspraak te maken.

Motor plaats

De motor in de Devron Hamilton zit in het voorwiel. Hierdoor vormt hij geen belemmering voor het monteren van een gesloten kettingkast. Dit betekent dat u weinig tot geen onderhoud heeft aan de naafversnelling. Met deze naafversnelling kunt u schakelen als u rijdt en als u stilstaat. De voorwielmotor in deze fiets is super stil.

Technische specificaties

Hieronder kunt u alles lezen over de technische specificaties van de fiets. Om het overzichtelijk te maken hebben we ze hieronder in 3 categorieën op een rijtje gezet. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

Elektrisch

Actieradius Tot 90 kilometer
Type sensor Rotatie
Motor Voorwielmotor super stil
Accu Li-ion 36 V / 11 Ah (396 Wh)
Accu plaats Bagagedrager (uitneembaar)
Aantal standen trapondersteuning 5
Display LCD (niet afneembaar)

Elektrisch

Gewicht (excl. Accu) 22,9 kg
Gewicht accu 3 kg
Framehoogte 49 cm en 53 cm
Instaphoogte Laag
Wielmaat 28″
Kleur Zilver/ Mat Zwart/ Mat Wit/ Metallic Groen

Overige

Aantal versnellingen 7
Soort versnelling Naafversnelling
Remmen voor V-Brake
Remmen achter Rollerbrake
Verlichting voor AXA Sprint
Verlichting achter LED (in accu)
Slot AXA Solid
Kettingkast Dicht
Standaard Zijstandaard
Banden Anti-lek banden

Testrit

Geïnteresseerd en wilt u een testrit maken of wilt u meer informatie van onze medewerkers? Neem gerust contact op of bezoek onze showroom!

Contact

Schipper Tweewielers
Westeinde 374
7671 CN, Vriezenveen
Overijssel

0546-769 135
schipper-tweewielers.nl
info@schipper-tweewielers.nl

Openingstijden

MA. Gesloten
DI. 09:00 – 18:00

WO. 09:00 – 18:00
DO. 09:00 – 21:00
VRI. 09:00 – 18:00
ZA. 09:00 – 16:00
ZO. Gesloten

Social Media

Copyright 2017 © Schipper Tweewielers

FA-SCHOLTENMEDIA